На вашите прашања одговараат стручњаци од повеќе области. Одберете ја областа во која сакате да поставите прашање или прочитајте ги одговорите:

Пратете го Вашето прашање на e-mail адреса doktor@moebebe.com.mk, во предмет на пораката напишете ја областа на специјалност на докторот кој го прашувате (Педијатар, психолог, стоматолог или педагог).

Доколку сакате вашето прашање да не се објави на Веб порталот, соодветен одговор ќе добиете на Вашата е-маил адреса.Напомена: Медицинските совети од нашите стручни соработници се информативни и имаат за цел да Ви помогнат полесно да разберете некој здравствен проблем. Доколку имате здравствен проблем, посетете го Вашиот лекар кој може да даде упат, постави дијагноза и го реши здравствениот проблем кој е поврзан со Вашето или здравјето на други личности.

Администраторот има право да не објави некое прашање кое веќе постои во слична форма и прашања кои не се од областа на делување на стручните соработници.

Кафе игротека Слонче

Kosili
Прашајте доктор

Моебебе рецепти

Активности на Facebook

Веб порталот moebebe.com.mk нуди содржини од информативен и едукативен карактер, содржините не се замена за стручен лекарски совет. Доколку имате некој здравствен проблем, Вие или Вашето дете, побарајте стручно лекарско мислење.

Содржините на порталот МоеБебе се заштитени со Законот за авторски права.
За секоја форма на користење на делови од овој веб сајт или цели статии за комерцијални цели, потребна е писмена согласност од администраторите на овој портал.