Интернист Д-р Александар Манолев, специјалист интернист, со Постдипломска стручна надградба од областа на патологија на тироидна жлезда (Клинички Центар Љубљана, Р.Словенија) и Постдипломска стручна надградба од областа на Колор – Доплер дијагностиката (Сеучилишен Центар - Загреб, Р.Хрватска), од Поликлиника МАНОЛЕВИ одговара на прашања поврзани со:

  • дијагностика и третман на болести на тироидна жлезда
  • третман на дијабетес и хиперлипидемии
  • ехо дијагностика на абдомен и простата
  • дијагностика и третман на болести на респираторен систем
  • колор доплер дијагностика на васкуларни болести и нивни третман (венска тромбоза, артериска хипертензија, заболувања на крвни садови)


Наскоро...Кафе игротека Слонче

Kosili
Прашајте доктор

Моебебе рецепти

Активности на Facebook

Веб порталот moebebe.com.mk нуди содржини од информативен и едукативен карактер, содржините не се замена за стручен лекарски совет. Доколку имате некој здравствен проблем, Вие или Вашето дете, побарајте стручно лекарско мислење.

Содржините на порталот МоеБебе се заштитени со Законот за авторски права.
За секоја форма на користење на делови од овој веб сајт или цели статии за комерцијални цели, потребна е писмена согласност од администраторите на овој портал.