ВИДЕО: Како да излупите варен компир за неколку секунди

Tрик кој е корисен за секој кој редовно лупи компири во кујна. Не ви треба никаква алатка, само еден сад со ладна вода и компирот за неколку секунди е излупен. Погледнете како се прави тоа!

Кафе игротека Слонче

Kosili
Прашајте доктор

Моебебе рецепти

Активности на Facebook

Веб порталот moebebe.com.mk нуди содржини од информативен и едукативен карактер, содржините не се замена за стручен лекарски совет. Доколку имате некој здравствен проблем, Вие или Вашето дете, побарајте стручно лекарско мислење.

Содржините на порталот МоеБебе се заштитени со Законот за авторски права.
За секоја форма на користење на делови од овој веб сајт или цели статии за комерцијални цели, потребна е писмена согласност од администраторите на овој портал.