Нова песна од Тоше ќе биде промовирана на 25ти Јануари

Нова песна од Тоше ќе биде промовирана на 25ти ЈануариНа 25ти Јануари, датумот на раѓањето на нашиот Тоше, ќе биде промовиран новиот албум со наслов „Best of Tose Proeski”. CD-то има 16 песни кои ја одбележаа неговата кариера. Меѓу песните ги има: „Боже чувај ја од зло“, „По тебе“, „Још увјек сањам да смо заедно“, „The Hardest Thing“, „Ден за нас“, „Наслони главу“ и други, но на фановите ќе им биде презентирана и една нова песна „Све је ово премало за крај“. Автор на музиката и на текстот на новата песна е Јелена Трифуновиќ, а аранжманот е на Никша Братош кој е најдобар продуцент и аранжер на Балканот.

 

Кафе игротека Слонче

Kosili
Прашајте доктор

Моебебе рецепти

Активности на Facebook

Веб порталот moebebe.com.mk нуди содржини од информативен и едукативен карактер, содржините не се замена за стручен лекарски совет. Доколку имате некој здравствен проблем, Вие или Вашето дете, побарајте стручно лекарско мислење.

Содржините на порталот МоеБебе се заштитени со Законот за авторски права.
За секоја форма на користење на делови од овој веб сајт или цели статии за комерцијални цели, потребна е писмена согласност од администраторите на овој портал.