Идеи за детска соба за девојчиња

Најпрво Ви презентираме детска соба за две девојчиња кои одат на училиште. Имаат заедничко биро, кое е одлично поставено. Има одлична организација на мебелот  во просторот, каде доминира  портокаловата боја која носи среќа и го оживува просторот. Оваа боја е одличен избор за детска соба. Претставува симбол на здравје, виталност, ентузијазам и оптимизам. Идеи за детска соба за девојчиња

 

Во оваа детска соба е презентирано практично решение за оптимално искористување на просторот, така што поставувањето на креветите на овој начин создава доволен простор за организирање на остатокот од мебелот во собата. Идеална е оваа комбинација за мала детска соба, во која треба да спијат две девојчиња.

Идеи за детска соба за девојчиња

 

Во оваа детска соба креветите се поставени на кат. И ова е одлично решение за организирање на просторот во собата во која треба да спијат две девојчиња.

Идеи за детска соба за девојчиња

 

Оваа детска соба е дизајнирана за едно девојче. Комбинацијата на бои е одлична, како и дизајнот кој е прилагоден на вкусот на една мала принцеза.

ideja za detska soba za devoj;ina

 

Оваа детска соба е најпрактична и најголем хит во последно време. Одлично се организирани креветите. Наменета е за мала соба.

Идеи за детска соба за девојчиња

 

Оваа детска соба е убаво организирана и е одлична за поголем простор.

Идеи за детска соба за девојчиња

 

Оваа детска соба е исто така наменета за поголем простор во кој ќе може да уживаат две девојчиња.Идеи за детска соба за девојчиња

 

Кафе игротека Слонче

Kosili
Прашајте доктор

Моебебе рецепти

Активности на Facebook

Веб порталот moebebe.com.mk нуди содржини од информативен и едукативен карактер, содржините не се замена за стручен лекарски совет. Доколку имате некој здравствен проблем, Вие или Вашето дете, побарајте стручно лекарско мислење.

Содржините на порталот МоеБебе се заштитени со Законот за авторски права.
За секоја форма на користење на делови од овој веб сајт или цели статии за комерцијални цели, потребна е писмена согласност од администраторите на овој портал.