ВИДЕО: Двегодишно дете – роден кошаркар

Двегодишниот Титус, е вистинско чудо од дете, бидејќи тој не промашува кош. Неговиот татко Џозеф Ешби тврди дека Титус има природен талент и дека снимките се вистински, а не монтирани.

– Веднаш по проодувањето започна да ја фрла топката кон кошот. На почетокот снимавме само делови, но кога сфативме од кој се агол и далечина може да го погоди кошот, го снимаме често – изјави Џозеф кој е сигурен дека неговиот син е роден за светски успех.

Ова видео стана доста популарно на Youtube, каде малиот почна да добива и прекар „идна ѕвезда на кошарката“. Погледнете го видеото и ќе се уверите во неверојатниот талент на ова мало детенце.

Кафе игротека Слонче

Kosili
Прашајте доктор

Моебебе рецепти

Активности на Facebook

Веб порталот moebebe.com.mk нуди содржини од информативен и едукативен карактер, содржините не се замена за стручен лекарски совет. Доколку имате некој здравствен проблем, Вие или Вашето дете, побарајте стручно лекарско мислење.

Содржините на порталот МоеБебе се заштитени со Законот за авторски права.
За секоја форма на користење на делови од овој веб сајт или цели статии за комерцијални цели, потребна е писмена согласност од администраторите на овој портал.