Априлијада на плоштад „Македонија“

Априлијада на плоштад МакедонијаДетскиот културен центар „Карпош“ и Град Скопје во понеделник во 11 часот на плоштадот „Македонија“ организираат забава „Априлијада – Скопје се смее“.

Се покануваат сите деца од сите училишта и градинки од град Скопје да бидат дел од оваа забава под маски, каде ќе се пее и игра во духот на шегата. Дневната забава ќе започне со  фолклорната секција на ДКЦ „Карпош“, „Златно славејче“ и танцови групи од основните училишта од Скопје и околината.

Ноќната забава ќе почне од 21 часот на плоштадот „Македонија“, каде ќе настапат Роберт Билбилов, Александар Митевски, Симона  Поповска, Мустафа Имери, „Ребис“ и диџеј Бабура. Раководители на забавата ќе бидат Марија Петровска  и Кирил Поп Христов.

Кафе игротека Слонче

Kosili
Прашајте доктор

Моебебе рецепти

Активности на Facebook

Веб порталот moebebe.com.mk нуди содржини од информативен и едукативен карактер, содржините не се замена за стручен лекарски совет. Доколку имате некој здравствен проблем, Вие или Вашето дете, побарајте стручно лекарско мислење.

Содржините на порталот МоеБебе се заштитени со Законот за авторски права.
За секоја форма на користење на делови од овој веб сајт или цели статии за комерцијални цели, потребна е писмена согласност од администраторите на овој портал.