Маскенбал во Карпош

Утре, на 1 април, понеделник, со почеток во 11 часот, Одделението за образование при Општина Карпош во соработка со Skopje city mall ќе организира маскенбал за учениците од основните училишта на територија на Општина Карпош. На годинашниот маскенбал ќе учествуваат околу 1000 деца од 10-те основни училишта.

Во состав на маскенбалот ќе има детска парада на маски, дружење со кловнови и жонглери, цртање на лица, креирање маски, „априлили забава“ и многу балони. За најдобрите маски ќе следат вредни награди: таблет компјутер, дигитален апарат и 20 карти за кино претстава.

Маскенбал во Карпош

Кафе игротека Слонче

Kosili
Прашајте доктор

Моебебе рецепти

Активности на Facebook

Веб порталот moebebe.com.mk нуди содржини од информативен и едукативен карактер, содржините не се замена за стручен лекарски совет. Доколку имате некој здравствен проблем, Вие или Вашето дете, побарајте стручно лекарско мислење.

Содржините на порталот МоеБебе се заштитени со Законот за авторски права.
За секоја форма на користење на делови од овој веб сајт или цели статии за комерцијални цели, потребна е писмена согласност од администраторите на овој портал.