1-ви јуни е ден на згрижувачките семејства

1-ви јуни е ден на згрижувачките семејстваМинистерството за труд и социјална политика, Црвениот крст на Град Скопје и Меѓуопштинскиот центар за социјални работи на Град Скопје, денеска ќе го одбележат 1 јуни – Денот на згрижувачките семејства.

Настанот ќе се одржи пред Спомен-куќата на Мајка Тереза, каде ќе бидат организирани креативни работилници, а ќе настапат и децата од „Супер ѕвезда“ и пејачи од македонската естрада.

На одбележувањето ќе присуствува и заменик-министерот за труд и социјална политика Ибрахим Ибрахими.

Кафе игротека Слонче

Kosili
Прашајте доктор

Моебебе рецепти

Активности на Facebook

Веб порталот moebebe.com.mk нуди содржини од информативен и едукативен карактер, содржините не се замена за стручен лекарски совет. Доколку имате некој здравствен проблем, Вие или Вашето дете, побарајте стручно лекарско мислење.

Содржините на порталот МоеБебе се заштитени со Законот за авторски права.
За секоја форма на користење на делови од овој веб сајт или цели статии за комерцијални цели, потребна е писмена согласност од администраторите на овој портал.