Завршува учебната година за основците и средношколците

Денеска завршува учебната година за основците и средношколцитеЗа најголем дел од основците и средношколците денеска е последен училишен ден.

Учебната 2012/2013 година официјално завршува во понеделник, 10 јуни, за кога е предвидено последното екстерно тестирање.

Екстерното оценување на знаењата на учениците оваа година се спроведува прв пат, преку кое беа опфатени сите основци и средношколци, освен матурантите кои утре и на 11 јуни полагаат државна матура.

Кафе игротека Слонче

Kosili
Прашајте доктор

Моебебе рецепти

Активности на Facebook

Веб порталот moebebe.com.mk нуди содржини од информативен и едукативен карактер, содржините не се замена за стручен лекарски совет. Доколку имате некој здравствен проблем, Вие или Вашето дете, побарајте стручно лекарско мислење.

Содржините на порталот МоеБебе се заштитени со Законот за авторски права.
За секоја форма на користење на делови од овој веб сајт или цели статии за комерцијални цели, потребна е писмена согласност од администраторите на овој портал.