Аудиција за прием на нови членови на детскиот фестивал Поточиња

Potocinja 2015 audicijaДетскиот фестивал Поточиња врши упис на нови членови на возраст од 5 до 12 години по пат на аудиција.Аудицијата ќе се одржи на 16, 17 и 18 Септември во градинката Срнчика ( населба Аеродром ) со почеток од 18 до 19:30 часот.

Не пропуштајте Вашето дете да стане дел од најубавата музичка приказна.

Пријавување и информации на телефонскиот број 072 210 660 и на e-mail produkcijapap@gmail.com

 

Кафе игротека Слонче

Kosili
Прашајте доктор

Моебебе рецепти

Активности на Facebook

Веб порталот moebebe.com.mk нуди содржини од информативен и едукативен карактер, содржините не се замена за стручен лекарски совет. Доколку имате некој здравствен проблем, Вие или Вашето дете, побарајте стручно лекарско мислење.

Содржините на порталот МоеБебе се заштитени со Законот за авторски права.
За секоја форма на користење на делови од овој веб сајт или цели статии за комерцијални цели, потребна е писмена согласност од администраторите на овој портал.