ВИТАЛИА со нова електронска продавница достапна 24/7

Vitalia e-shopЗдравите продукти под брендот Виталиа од сега поблиску до потрошувачите преку www.shop.vitalia.com.mk

“На брз, лесен и едноставен начин, преку нашата електронска продавница www.shop.vitalia.com.mk , сега потрошувачите имаат 24 часовна можност,секој ден во неделата, да ги одберат и нарачаат своите омилени здрави  производи под брендот Виталиа и тоа мусли, барови, диететски производи, сушени овошја, вегетеријански продути и многу други– изјавиИскра Ветаџокоска – Муцунска, управител и ко-сопственик на Виталиа.

Следејќи ги желбите и потребите на потрошувачите, Македонскиот бренд Виталиа кој 21 година ги снабдува домашниот и странските пазари со квалитетни и оригинални здрави производи, неодамна одлучи да ја модернизира и олесни достапноста до своите продукти преку отварање на E-Shop, електронска продавница за здрава храна.

“Динамичниот животен ритам наметна потреба од нов начин на сервисирање на нашите потрошувачи. Нашата определбва да го понудиме само најдоброто, не мотивира да ја создадеме новата Vitalia електронска продавница www.shop.vitalia.com.mk каде на брз, лесен и едноставен начин, потрошувачите имаат 24 часовна можност,секој ден во неделата, да ги одберат и нарачаат своите омилени здрави производи со брендот Виталиа и тоа мусли, барови, диететски производи, сушени овошја, вегетеријански продути и многу други– изјавиИскра Ветаџокоска – Муцунска, управител и ко-сопственик на Виталиа.

Од 16ти до 26 ти септември Виталиа организира промотивен период со бесплатен транспорт за сите нарачки над 399 ден. Плаќањето на нарачките ќе се извршува само по електронски пат, а доставата на селектираните производи ќе биде можна за целата територија на Република Македонија.

Кафе игротека Слонче

Kosili
Прашајте доктор

Моебебе рецепти

Активности на Facebook

Веб порталот moebebe.com.mk нуди содржини од информативен и едукативен карактер, содржините не се замена за стручен лекарски совет. Доколку имате некој здравствен проблем, Вие или Вашето дете, побарајте стручно лекарско мислење.

Содржините на порталот МоеБебе се заштитени со Законот за авторски права.
За секоја форма на користење на делови од овој веб сајт или цели статии за комерцијални цели, потребна е писмена согласност од администраторите на овој портал.