Аудиција за „Поточиња“

Potocinja logoОд 16ти до 18ти септември ќе се оддржи аудиција за нови членови на детскиот  фестивал „Поточиња“.

Во тек е пријавувањето на сите дечиња на возраст од 5-12 години заинтересирани за учество на детскиот фестивал Поточиња. Аудицијата ќе се одржи од 16-18 септември 2015 во градинката Срничка (објект Бамби) во населба Аеродром од 18:00 – 19:30 часот.

Од организаторот, Пап Продукција, информираат дека со аудицијата и изборот на новите членови официјално стартуваат подготовките за претстојното 13-то издание на Поточиња кое ќе се одржи во март 2016 година.

Пријавувањето се врши преку телефонскиот број 072210660 или на e-mail produkcijapap@gmail.com

 

Кафе игротека Слонче

Kosili
Прашајте доктор

Моебебе рецепти

Активности на Facebook

Веб порталот moebebe.com.mk нуди содржини од информативен и едукативен карактер, содржините не се замена за стручен лекарски совет. Доколку имате некој здравствен проблем, Вие или Вашето дете, побарајте стручно лекарско мислење.

Содржините на порталот МоеБебе се заштитени со Законот за авторски права.
За секоја форма на користење на делови од овој веб сајт или цели статии за комерцијални цели, потребна е писмена согласност од администраторите на овој портал.