Женска трибина за унапредување на детското здравје

Женска трибина за унапредување на детското здравје, трибина која е завршна активност на кампањата „Хранете се здраво за детство среќно и убаво“ во организација на фармацевската компанија ФармаС.

Говорници на трибината се:

  • Др.Лидија Петрушевска-Колеќевска – Специјалист по педијатрија, ЈЗУ Институт за белодробни заболувања кај децата –Козле
  • Цвета Динева – нутриционист-ЦД Диет клуб
  • Светлана Црнокрак – лице од Јавниот живот и заштитно лице на премиум  брендот PROBalans
  • Др.Билјана Јованоска – претставник на компанијата PharmaS

Датум: 17.12.2016 (сабота)

Време на одржување: 12:00-14:00 часот

Локација: Хотел Гранд Плаза Скопјe

pokana-za-zenska-tribina-naslovena

 

Кафе игротека Слонче

Kosili
Прашајте доктор

Моебебе рецепти

Активности на Facebook

Веб порталот moebebe.com.mk нуди содржини од информативен и едукативен карактер, содржините не се замена за стручен лекарски совет. Доколку имате некој здравствен проблем, Вие или Вашето дете, побарајте стручно лекарско мислење.

Содржините на порталот МоеБебе се заштитени со Законот за авторски права.
За секоја форма на користење на делови од овој веб сајт или цели статии за комерцијални цели, потребна е писмена согласност од администраторите на овој портал.