Варена риба на пареа

Во поголем сад ставете вода да зоврие. Врз него поставете цедалка во која претходно сте ја ставиле рибата и поклопете со капак. Варете 15 -20 минути (зависи од големината на рибата). Од варената риба се отстранува кожата и се чисти внимателно од коските, а потоа му се дава на детето во комбинација со зеленчук.

Кафе игротека Слонче

Kosili
Прашајте доктор

Моебебе рецепти

Активности на Facebook

Веб порталот moebebe.com.mk нуди содржини од информативен и едукативен карактер, содржините не се замена за стручен лекарски совет. Доколку имате некој здравствен проблем, Вие или Вашето дете, побарајте стручно лекарско мислење.

Содржините на порталот МоеБебе се заштитени со Законот за авторски права.
За секоја форма на користење на делови од овој веб сајт или цели статии за комерцијални цели, потребна е писмена согласност од администраторите на овој портал.