ВИДЕО: Сакам братче!

Малата Ања со порака до сите оние кои сакаат братче. На фестивалот за едноминутни филмови во Пожега, Хрватска, малата Ања ги воодушеви сите присутни и ја освои наградата од публиката. За 60 секунди малото девојче ќе ви покаже тактика како побрзо и полесно до братче. Краткиот филм е снимен од нејзините родители Марина и Томислав Старчевиќ.

Сакам братче! од Томислав Старчевиќ на Vimeo.

Кафе игротека Слонче

Kosili
Прашајте доктор

Моебебе рецепти

Активности на Facebook

Веб порталот moebebe.com.mk нуди содржини од информативен и едукативен карактер, содржините не се замена за стручен лекарски совет. Доколку имате некој здравствен проблем, Вие или Вашето дете, побарајте стручно лекарско мислење.

Содржините на порталот МоеБебе се заштитени со Законот за авторски права.
За секоја форма на користење на делови од овој веб сајт или цели статии за комерцијални цели, потребна е писмена согласност од администраторите на овој портал.