BabySpa

Во центарот Babyspa во Плаза Сингапур постои систем наречен BabySpa, каде во топла вода се ставаат бебињата со гума на вратот се со цел, зајакнување и стимулирање на бебињата да гo подобрат својот физички и ментален развој.
Родителите велат дека нивните бебиња го сакаат ова.
Може да ги погледнете бебињата во акција:

Кафе игротека Слонче

Kosili
Прашајте доктор

Моебебе рецепти

Активности на Facebook

Веб порталот moebebe.com.mk нуди содржини од информативен и едукативен карактер, содржините не се замена за стручен лекарски совет. Доколку имате некој здравствен проблем, Вие или Вашето дете, побарајте стручно лекарско мислење.

Содржините на порталот МоеБебе се заштитени со Законот за авторски права.
За секоја форма на користење на делови од овој веб сајт или цели статии за комерцијални цели, потребна е писмена согласност од администраторите на овој портал.