Подготвен за јадење

Еден татко во Јапонија не можел никако да го смири својот син палавко, па за да му покаже што значи фразата: ЌЕ ТЕ ИЗЕДАМ, го средил како на фотографијата, го сликал и му рекол: Кога ќе бидеш немирен,  ќе му дозволам на секој кој што ќе посака, да те изеде!

Од тој ден, малиот палавко сфатил дека треба да го слуша татко си!

Заклучок:Јапонецот, дефинитивно е уникатен и единствен, па дури и во воспитување на своите деца.

Кафе игротека Слонче

Kosili
Прашајте доктор

Моебебе рецепти

Активности на Facebook

Веб порталот moebebe.com.mk нуди содржини од информативен и едукативен карактер, содржините не се замена за стручен лекарски совет. Доколку имате некој здравствен проблем, Вие или Вашето дете, побарајте стручно лекарско мислење.

Содржините на порталот МоеБебе се заштитени со Законот за авторски права.
За секоја форма на користење на делови од овој веб сајт или цели статии за комерцијални цели, потребна е писмена согласност од администраторите на овој портал.