Креативни полици за во детска соба

Во собата на вашето дете може да внесете малку креативност, да направите полици кои ќе внесат уникатна свежина во собата, но и радост кај детето,кое сигурно со голем мерак ќе се пофали на своите другарчиња велејќи: МОЈАТА СОБА Е НАЈУБАВА!

Повелете неколку идеи:

 

Кафе игротека Слонче

Kosili
Прашајте доктор

Моебебе рецепти

Активности на Facebook

Веб порталот moebebe.com.mk нуди содржини од информативен и едукативен карактер, содржините не се замена за стручен лекарски совет. Доколку имате некој здравствен проблем, Вие или Вашето дете, побарајте стручно лекарско мислење.

Содржините на порталот МоеБебе се заштитени со Законот за авторски права.
За секоја форма на користење на делови од овој веб сајт или цели статии за комерцијални цели, потребна е писмена согласност од администраторите на овој портал.