ФОТО: Уф, ладно е тоа!

Едно горила новороденче во моментот кога било на преглед, направило таков смешен израз на лицето, кога го допреле со стетоскопот, што предизвикало смеа кај целиот медицински персонал кој бил присутен на прегледот, кој траел со часови.

 

Кафе игротека Слонче

Kosili
Прашајте доктор

Моебебе рецепти

Активности на Facebook

Веб порталот moebebe.com.mk нуди содржини од информативен и едукативен карактер, содржините не се замена за стручен лекарски совет. Доколку имате некој здравствен проблем, Вие или Вашето дете, побарајте стручно лекарско мислење.

Содржините на порталот МоеБебе се заштитени со Законот за авторски права.
За секоја форма на користење на делови од овој веб сајт или цели статии за комерцијални цели, потребна е писмена согласност од администраторите на овој портал.