Кашичка од круша и кајсија

 

( над 6 месеци)

Состојки: 2 средни круши, 5 кајсии, 2 чаши вода

Начин на приготвување: Крушите и кајсиите треба да се исчистат и исецкаат на коцки. Се варат неколку минути, на тивко. Се цеди овошјето, се блендира и кашичката е готова.

Кафе игротека Слонче

Kosili
Прашајте доктор

Моебебе рецепти

Активности на Facebook

Веб порталот moebebe.com.mk нуди содржини од информативен и едукативен карактер, содржините не се замена за стручен лекарски совет. Доколку имате некој здравствен проблем, Вие или Вашето дете, побарајте стручно лекарско мислење.

Содржините на порталот МоеБебе се заштитени со Законот за авторски права.
За секоја форма на користење на делови од овој веб сајт или цели статии за комерцијални цели, потребна е писмена согласност од администраторите на овој портал.