ФОТО: Создади семејство, биди богат!

Животот станува побогат и  подрагоцен кога после првото ќе дојде друго, па после тоа другото ќе се роди трето итн.

Така се создала дефиницијата за СЕМЕЈСТВО: 

Додека пак, дефиниција за проширено СЕМЕЈСТВО:

Кафе игротека Слонче

Kosili
Прашајте доктор

Моебебе рецепти

Активности на Facebook

Веб порталот moebebe.com.mk нуди содржини од информативен и едукативен карактер, содржините не се замена за стручен лекарски совет. Доколку имате некој здравствен проблем, Вие или Вашето дете, побарајте стручно лекарско мислење.

Содржините на порталот МоеБебе се заштитени со Законот за авторски права.
За секоја форма на користење на делови од овој веб сајт или цели статии за комерцијални цели, потребна е писмена согласност од администраторите на овој портал.