ФОТО: Уникатна фото-рамка

Еден татко постојано ѝ правел фотосесија на својата мала принцеза, па му текнало дека може да направи супер фото-рамка како подолу на сликата:

Одлична идеја за сите љубители на убавата фотографија спакувана во убава рамка.

Кафе игротека Слонче

Kosili
Прашајте доктор

Моебебе рецепти

Активности на Facebook

Веб порталот moebebe.com.mk нуди содржини од информативен и едукативен карактер, содржините не се замена за стручен лекарски совет. Доколку имате некој здравствен проблем, Вие или Вашето дете, побарајте стручно лекарско мислење.

Содржините на порталот МоеБебе се заштитени со Законот за авторски права.
За секоја форма на користење на делови од овој веб сајт или цели статии за комерцијални цели, потребна е писмена согласност од администраторите на овој портал.