Бременост & Породување

bremenost&poroduvanjeЧеститки! Вие сте бремена!

Конечно патувањето започна. Збунети, среќни, со солзи радосници во очите…и сега, не знаете што понатаму.

Ние сме тука да Ви помогнеме. Ќе Ве водиме низ фазите на бременоста, цели 40 недели, недела по недела, ќе Ве советуваме како да бидете здрави, како да не ја зголемите телесната тежина повеќе од препорачаното, која храна треба да ја јадете, што е добро за Вас, а што не е, и на крај…Ве подготвуваме за породување, најсреќниот момент во Вашиот живот…доаѓање на Д-денот.

Уште еднаш честитки од нас и секако тука сме да помогнеме при избор на најубавото име за Вашето бебе!

Кафе игротека Слонче

Kosili
Прашајте доктор

Моебебе рецепти

Активности на Facebook

Веб порталот moebebe.com.mk нуди содржини од информативен и едукативен карактер, содржините не се замена за стручен лекарски совет. Доколку имате некој здравствен проблем, Вие или Вашето дете, побарајте стручно лекарско мислење.

Содржините на порталот МоеБебе се заштитени со Законот за авторски права.
За секоја форма на користење на делови од овој веб сајт или цели статии за комерцијални цели, потребна е писмена согласност од администраторите на овој портал.