Бебе

bebeЧестито, бебе!

Добредојдовте во клубот на родители. Сега започнувате да учите една нова епизода од животот која ќе Ви го направи заедничкиот живот уште позабавен, посреќен и побогат. Веќе имате безброј прашања поврзани со првото хранење, заспивање, здравјето, негата и грижата за Вашето најмило.

Ние сме тука да Ви дадеме насоки за поуспешно и правилно доење, за проблемите поврзани со спиењето на бебето, грчевите, плачењето, банањето, како и воведувањето на немлечната храна. Заедно ќе растеме и ќе се развиваме, за еден ден да станеме големиот батко и големата дада.

 

 

Кафе игротека Слонче

Kosili
Прашајте доктор

Моебебе рецепти

Активности на Facebook

Веб порталот moebebe.com.mk нуди содржини од информативен и едукативен карактер, содржините не се замена за стручен лекарски совет. Доколку имате некој здравствен проблем, Вие или Вашето дете, побарајте стручно лекарско мислење.

Содржините на порталот МоеБебе се заштитени со Законот за авторски права.
За секоја форма на користење на делови од овој веб сајт или цели статии за комерцијални цели, потребна е писмена согласност од администраторите на овој портал.